Dragi prieteni, stiti ca aveti dreptul de a directiona catre un ONG 2% din banii pe care ii platiti statului ca impozit pe salariul sau pe drepturile voastre de autor? Evident, asta nu inseamna o cheltuiala in plus pentru voi ci doar micul efort de a downloada formularele (in functie de felul venitului realizat), de a le scoate la imprimanta, de a le completa cu datele personale, si de a le duce la Administratia financiara de care apartineti pana pe 25 mai 2018!

Inutil sa va spun ca acest gest ar ajuta eforturile Asociatiei Clubul Noua ne Pasa! in promovarea liceenilor poeti, fotografi si actori, prin organizarea celui mai mare concurs din Romania: Festivalul National de Arte pentru Liceeni! De 17 ani incercam si reusim sa oferim tinerilor talentati un spatiu in care sa se afirme, sa intre in competitie, sa comunice. Avem nevoie de sprijinul vostru pentru a continua!

De aceea, va rog downloadati si printati formularul potrivit (sau pe amandoua, daca aveti venituri si din salarii si din drepturi de autor sau alte surse), accesand aceste doua linkuri:

Declaratia 230 pentru venituri din salariu

Declaratia 200 pentru alte venituri (drepturi de autor)

Completati-le cu datele voastre si depuneti-le la Administratia financiara. Ele contin deja datele de identificare ale ong-ului nostru. Nu e nevoie sa treceti suma reprezentand 2%, aceasta va fi completata de cei de la fisc.

Nu uitati! Nefacand acest gest, banii respectivi se duc la stat, fara a putea fi folositi eficient pentru actiuni culturale, precum cele desfasurate de Clubul Noua ne Pasa!

Va multumim mult,
Radu Herjeu